Wat is de rol van plastic in onze samenleving?

In samenwerking met organisatie Rethink plastics produceren we de video campagne 'Hoe Duurzaam Maakt U Het!?'

By Harry van Aken

oktober 1, 2021

Onderwerpen

Innovatie
post image

Credit: In Actie Media

Onderwerpen

Innovatie

In het nieuws horen we talloze verhalen over de rol die plastic heeft met betrekking tot klimaatverandering. Met de campagne ‘Hoe Duurzaam Maakt U het?’ schijnen we nieuw licht op deze vraagstukken en onderzoeken we welke rol plastic bedrijven hebben in de Nederlandse samenleving. De essentie van dit format laat het oordeel thuis. Door te luisteren leren we over de status van bedrijven in hun verduurzamingsproces, welke uitdagingen ze ervaren, welke doelen ze hebben. Dit zetten we af tegen de stem van de nieuwe generatie. Een generatie die zich zorgen maakt om het klimaat, maar hoopvol is op een toekomstbestendige wereld.

De campagne wordt gemaakt door Bart en Robin. Twee talentvolle makers die al jaren samen op pad gaan om de beste content te produceren. Met z’n tweeën zijn ze een heuse eenmansband, omdat ze alles zelf doen. Monteren, presenteren, filmen. Noem maar op!

Wil je ‘Hoe Duurzaam Maakt U Het!?’ blijven volgen? Abonneer je dan op het YouTube kanaal van Rethink Plastics

Rethink plastics is een gezamenlijk initiatief van de kunststof producerende en kunststofverwerkende industrie in Nederland waar ook de rubber- en composietindustrie, haar producten en de kunststofrecyclers onder vallen. Voor hen staan thema’s zoals nut, veiligheid, duurzaamheid, gebruik en hergebruik, recycling en innovatie van onze producten prominent op de agenda. Daarnaast willen zij als industrie bijdragen aan het realiseren van CO2-reductie en een circulaire economie. Met Rethink willen ze daar iedereen bewust van maken!

/ Lees door

Jong zijn is leuk! Maar als het gaat om het overwinnen van de woningmarkt is dat een minder vrolijk verhaal.